Истражувања и публикации на Мрежата

Мапа на постоечки специјализирани сервиси за жртви на родово базирано насилство во Р. М.      MAPIRANJE  Predizvici za procenka

 

20884966_10155779642704589_483703519_n    20863934_10155779626129589_1938532606_n 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Сподели

Со поддршка од