05.12.2015: Оглас за работно место

logo mreza
Националната мрежа против насилство врз жени и семејно насилство објавува Kонкурс за ангажирање на определено време на следното работно место: Асистент за потребите на извршната канцеларија, за период од 1 јануари – 31 декември 2016 година.

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните критериуми:

• Високо образование (или во последна година од студии) од областа на општествените науки

• Одлично познавање на англиски јазик (пишување, читање и зборување)

• Познавање на MS Office пакетот и интернет

• Најмалку три години искуство во спроведување на проекти

• Изградени способности за тимска работа

• Изградени вештини за адинистративна комуникација, логистика и подготовка на извештаи

Предност ќе имаат кандидати/ки кои имаат искуство во областа на насилство врз жени и семејно насилство, како и работа со други ранливи групи.

Заинтересираните кандидати треба да достават:

1. Кратка професионална биографија

2. Писмо за мотивација

3. Препорака од предходни работни места

Потребите документи испратете ги на  coordinator@glasprotivnasilstvo.org.mk   со назнака „Конкурс за асистент“ најдоцна до 11 ти декември (петок).

Напомена: Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

 

Сподели

Со поддршка од