Здружение на жени Албанки – Кичево

Logo.kicevo

Нашата работа:

1. Нудиме бесплатна помош на жртвите на семејно насилство

2. Упатување на жени и деца жртви на семејно насилство низ институциите на системот

3. Одржуваме трибини, дебати, семинари и работилници со цел подигнување на јавната свест

4. СОС линија за пријавување на семејно насилство

 

Сподели

Со поддршка од