Невладино здружение „Продолжен живот“ – Струмица

logo.prodolzen zivot

Нашата работа:

1. Телефон на доверба – СОС линија за жртви на семејно насилство

2. Ги упатуваме жртвите на семејно насилство до релевантните институции

3. Нудиме психосоцијална помош на жртви на семејно насилство

4. Посредуваме при вработување со цел економско јакнење на жртвите на семејно насилство.


Контакт:
тел. + 389 70 571-833
е-маил: prodolzenzivot@yahoo.com

 

Сподели

Со поддршка од