Кризен центар „Надеж“

krizen centar nadez

Нашата работа:

1. Телефон на доверба и национална СОС линија за жртви на семејно насилство

2. Вршиме едукација на жртви на семејно насилство

3. Обезбедуваме згрижување и заштита на жртви на семејно насилство во период од 24-48 часа

4. Нудиме бесплатно правно советување

5. Работиме на подигнување на јавната свест


Контакт:

СОС линија 02/ 15-315
тел: ++ 389 2 3173-424
факс: ++ 389 2 3175-516
веб страна: www.krizencentar.org.mk
е-маил: info@krizencentar.org.mk
е-маил: sovet@krizencentar.org.mk

Сподели

Со поддршка од